Mediumskab

ALTERNASKOLEN - uddannelser for livet

MEDIUMSKAB

 

 

Grundlæggende mediumskabskursus (del I) med Norges største medium Tone Marie Berge

 

 

Ikke alle kan blive et arbejdende medium, men alle kan udvikle deres sensitivitet!

 

Kurset er for dig, der ønsker personlig udvikling og ønsker at styrke din sensitivitet/intuition. Du bliver bedre til at tolke dine erfaringer og stole på de informationer, der kommer til dig.

 

Tone gennemgår teorien, så du får hele den grundlæggende forståelse for spiritualiteten, de forskellige typer mediumskab, livet efter døden samt åndeverdenen og hvordan den virker.

 

Du kommer til at arbejde med psykometri (hvordan du læser en genstand), chakrasystemet, intuitionsøveler, tegn, farver, symboler, billedlæsning, clairvoyance, clairaudience, clairsentience og meget mere.

 

 

Kurset veksler mellem teori, træning af din intuition, forskellige øvelser og det at "koble op" til åndeverdenen. Sidst men ikke mindst guider Tone dig gennem en fantastisk meditation, med den hensigt, at få kontakt til dine guider og lære disse bedre at kende.

 

Kurset er for såvel nybegyndere som let øvede, og foregår på let forståelig dansk.

 

Du kan læse mere om Tone i hendes bog Budbringeren.

 

 

Dette er det første og grundlæggende kursus Tone tilbyder. Efter dette kursus er gennemført, kan der fortsættes på nr. II og III, hvis det ønskes.

 

 

Afholdes: ???

 

Pris: 3.000,-

Der betales 1000,- kr. ved tilmelding. Resten betales inden kursets start.

 

 

Underviser: Tone Marie Berge

 

Der kan allerede nu bookes tid til en sitting hos Tone Marie om fredagen. Har du en afdød du gerne vil have kontakt til og besked fra, måske aldrig har fået sagt rigtigt farvel til, ønsker du at vide mere om din livsmission, eller hvorfor dit liv udformer sig, som det gør, så kan Tone hjælpe dig med at finde svarene, ved at tage kontakt til åndeverdenen. En Sitting varer 1-1,5 time, hvor du er alene med Tone og kan stille alle dine spørgsmål. Samtalen bliver optaget på en cd, som du får med hjem, og kan høre igen senere. Kontakt os for at bestille tid.

 

Nyhedsbrev

 

Tilmeld dig skolens nyhedsbrev, og følg med i alt hvad der sker indenfor vore uddannelser, kurser og tilbud.

Alternaskolen tilbyder alt fra komplette uddannelser og efteruddannelse og kortere kurser.

ØG UDBUD OG KVALITET I DIN KLINIK - FIND DINE KURSER HER

Førstehjælp
Smertebehandler
Stresskonsulent
Tilmeld kursus

Copyright © All Rights Reserved